Fudbal

Direktno.rs

17. 10. 2021. 11:32 4

Borjanu podrška "delija", a Terziću? (FOTO)

Milan Borjan je u centru pažnje i kad je ne terenu i kad nije. U Lazarevcu su navijači Crvene zvezde raširili transparent s imenom i prezimenom svog kapitena.

Zvezda se širila i pobedila Kolubaru 7:1, a na tribini je razvijen transparent "Milan Borjan". Golman se vratio  na posao posle preležanog koronavirusa, a "delije" su mu ukazale zahvalnost i podršku.

Podršku u čemu? Da l' u vraćanju u formu, u borbi sa privatnim problemima ili disciplinovanjem najvažnijih ljudi u klubu?

Ako je verovati navijačima koje bruje na društvenim mrežma, u Zvezdi je burno, ali o tome niko ništa neće javno reći. Dovoljno je da navijači istaknu transparent i kažu šta misle, jednako kao što su Zvezdanu Terziću poručili da skinu slike Aleksandra Vučića sa zidova kancelarije. 

Borjan je opet na golu, a priliku za novo dokazivanje imaće već sledeće nedelje u Ligi Evrope. Zvezda gostuje Midtjilandu u četvrtak od 18.45, tim Dejana Stankovića ima maksimalan učinak sa šest bodova i eventualna pobeda bi donela dolazak na prag druge faze. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati