Fudbal

M. Z.

15. 10. 2021. 16:09 0

Bogataš hteo Zidana na klupi, ali je ekspresno odbijen

Francuski trener Zinedin Zidan ovih dana se pominjao kao potencijalni trener Njukasla, koji je pre nekoliko dana kupljen od strane bogate porodice Bin Salman iz Saudijske Arabije, međutim bivši strateg Reala je odbio da sedne na klupu "svraka".

Klub sa "Sent Džejms Parka" prošle nedelje je dobio nove vlasnika nakon što je Majl Ešli odlučio da proda klub saudijskom princu Mohamedu bin Salmanu.

Ešli je posle 14 godina napustio Njukasl i prodao je klub za čak 300 miliona funti. Navijači su oduševljeni što su dobili novog vlasnika, čime su postali jedan od najbogatijih klubova na svetu.

Očekuje se da će Njukasl u narednom periodu da napravi ogromne promene u igračkom kadru, a već se govori da će trener Stiv Brus da dobije otkaz.

Na listi želja novih vlasnika Njukasla nalazi se nekoliko trenerskih imena, a među njima je i Zinedin Zidan, koji je trenutno bez posla nakon što je napustio Real Madrid na kraju prošle sezone.

Francuski stručnjak je i letos imao nekoliko ponuda, ali ih je odbio. Sada se povezuje sa dolaskom u Njukasl i, navodno, čelnici ovog kluba su ga već kontaktirali, ali Zidan ih je odbio.

"Miror" je objavio jutros da se Zidan zahvalio na ponudi, ali da u ovom trenutku ne može da je prihvati.

Navodno, Zidan želi prvo da se odmori, a nakon toga cilj mu je da preuzme reprezentaciju Francuske. Bivši trener Reala je spreman da čeka koliko god bude trebalo da sedne na selektorsko mesto "trikolora" i ne želi da počinje neke druge projekte.

Očekuje se da bi Didije Dešan nakon Mundijala u Kataru naredne godine trebalo da napusti selektorsku poziciju i očito je Zidane spreman da čeka još godinu dana kako bi bio novi selektor Francuske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati