Fudbal

Direktno.rs

15. 10. 2021. 11:26 0

Iskoristio sudiju da prevari rivala (VIDEO)

Lionel Mesi već skoro 15 godina igra na neverovatnom nivou i za mnoge je sigurno jedan od najboljih igrača svih vremena. Mesi je najveći deo igračke karijere proveo u dresu Barselone s kojom je osvojio sve što je mogao, te je čak šest puta uspeo da osvoji Zlatnu loptu za najboljeg igrača sveta po čemu je rekorder.

Argentinac je fantastičnim potezima i golovima bezbroj puta oduševio fudbalsku javnost, a jedan njegov dribling je posebno pokazao koliko je inteligentan igrač. To se desilo na meču između Barselone i Selte koja se igrala u februaru 2016. kada je katalonski klub pobedio čak 6:1.

Mesi se u jednoj situaciji našao u centru pažnje kada je dobio loptu, a zatim je "iskoristio" glavnog sudiju kako bi driblingom prevario protivničkog igrača koji ga je pratio i to je uspeo da uradi.

Već tada je Mesi oduševio sve neverovatno inteligentnim potezom koji je još jednom dokazao o kakvom majstoru se radi.

Mesi je i ove godine među 30 kandidata za osvajanje Zlatne lopte, a mnogi smatraju da će sigurno biti jedan od favorita zbog toga što je letos konačno uspeo da osvoji veliko takmičenje s Argentinom.

On je vodio Gaučose to titule prvaka Južne Amerike i konačno je s reprezentacijom osvojio trofej što su mu prethodnih godina mnogi osporavali da mu fali u vitrini s osvojenim peharima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati