Fudbal

Direktno.rs

12. 10. 2021. 14:43 0

Bio sam milioner i želeo sam da se ubijem

Nekadašnja zvezda Arsenala Pol Merson (53) otkrio je za BBC kako je imao ogromnih problema sa drogom, alkoholom i kockom. Danas 53-godišnji Merson je u ispovesti otkrio mračne tajne iz života, kojih je bilo zaista dosta.

Merson je koristio kokain, bio je zavistan o alkoholu, ali ističe da mu je najveći porok kocka, koje se nije mogao otarasiti.

- Kada pogledam unazad, nije novac to zbog čega se kajem. Bio sam milioner i želeo sam da se ubijem. Kajem se zbog vremena koje sam izgubio. Bio sam zavisnik o alkoholu i kokainu, ali ono što me je najviše uništavalo i sa čim se i danas borim je kocka - istakao je Merson.

Zavisnost o kocki ga je koštala izgubljenih sedam miliona funti. Supruga je preuzela stvari u svoje ruke i počela ga je maksimalno kontrolisati.

- Kocka je uvek tu, čeka te konstantno i stalno razgovara sa tobom. Najstrašnije je što znaš da postoji samo jedan ishod, ali se ne možeš zaustaviti - rekao je Merson.

Merson je pored miliona funti izgubio nekoliko kuća i automobila, no ono što je najveći gubitak je život, koji mu je mogao biti mnogo zdraviji i bolji.

Pol Merson je u dresu Arsenala igrao od 1985. do 1997. godine, a nastupao je potom još za Midlsbrou, Aston Vilu, Portsmut i brojne niželigaše.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati