Fudbal

Direktno.rs

04. 10. 2021. 11:47 0

Hladnokrvnost najčudnijeg sudije današnjice...

Liverpul i Mančester siti su u sjajnom derbiju podelili bodove. Na Enfildu su u drugom poluvremenu viđena četiri gola, završeno je 2:2.

U drugom poluvremenu Pep Gvardiola je izgubio živce kada je protestvovao kod sudije Pola Terneja i četvrtog arbitra Majka Dina.

Pri rezultatu 1:1 Silva je bio u odličnoj situaciji kada ga je faulirao Milner. Gvardiola je smatrao da je univerzalac Redsa morao da dobije drugi žuti karton i isključenje.

Nakon toga menadžer Građana je poludeo na klupi. Galamio je prema sudijama, mahao je rukama, a u jednom trenutku je skinuo i jaknu.

S druge strane, Din mu je hladno rekao da se smiri te je nastavio da žvaće žvakaću gumu kao da se ništa nije desilo.Zaista, komična scena koja će postati viralna u narednim danima.

Inače, Din slovi za najčudnijeg sudiju današnjice. Vrlo često je u centru pažnje zbog svojih poteza tokom utakmice.

Tako je 2015. godine gestikulirao rukama kao da slavi gol na meču Totenhem - Aston Vila. Prije dve godine za vreme utakmice Vest Hema i Arsenala kamera ga je uhvatila kako peva himnu Vest Hema " I'm Forever Blowing Bubbles".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati