Fudbal

03. 10. 2021. 15:04 0

Ne pomaže ni Mesi: Prvi poraz PSŽ-a u sezoni

Fudbaleri Rena pobedili su favorazovani Pari Sen Žermen rezultatom 2:0 u okviru devetog kola Lige 1. Gledala se potpuno neočekivana igra Parižana, koji na kraju nisu uspeli da upišu ni gol. Pokazao je PSŽ početnu inicijativu, preko Mesija i Mbapea, ali daleko je to bilo od ozbiljnih prilika.

Sulemana je odgovorio na drugoj strani, šutirao je sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla pored gola. Ubrzo potom Mesi je uputio loptu iz slobodnog udarca, međutim lopta je pogodila prečku.

U samom finišu prvog dela meča Suleman je poslao centaršut u kazneni prostor, koji je Labord dočekao i brzo smestio loptu u mrežu za 1:0 na poluvremenu.

Ubrzo po izlasku na teren nakon pauze, Tet je atraktivnim udarcem iz voleja udvostručio prednost Rena. Tražili su se “sveci”, opsedali gol domaćih, međutim bez velikih pretnji.

Mbape je postigao gol za Parižane, ali je sudija uz konsultovanje VAR-a svirao ofsajd, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Ono što bi trebalo da zabrine Poketina jeste što Pariz nije imao nijedan šut u okvir gola.

Posle ovog meča, PSŽ je i dalje prvi sa jednim porazom i osam pobeda, dok je Ren sedmi sa po tri pobede, remija i poraza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati