Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

25. 09. 2021. 20:42 1

Hrabri Brentford otkinuo Liverpulu bodove

Fudbaleri Liverpula remizirali su sa Brentfordom na gostovanju u fantastičnom meču šestog kola Premijer lige rezultatom 3:3.

Uprkos kiksu protiv prošlosezonskog člana Čempionšipa, Crveni su se usamili na čelu tabele sa 14 bodova, ali su propustili šansu da naprave veću razliku u odnosu na Mančester Siti, Čelsi, Mančester Junajted i Everton, koji imaju po 13. Brentford je sada deveti sa devet poena.

Sjajna predstava viđena je na Komjuniti stadionu u Londonu. Brentford je spuštenog garda krenuo na velikog favorita i hrabra igra mu se isplatila.

Liverpul je u dosadašnjih pet kola primili samo jedan gol, a debitant u Premijer ligi mu je spakovao čak tri. Vodile su Pčele, zatim su Redsi sticali prednost dva puta i propuštali šanse, da bi na kraju rezervista Joan Visa doneo veliki bod domaćinu.

Ejtan Pinok otvorio je goleadu u 27. minutu, posle povratne lopte Ivana Tonija i nesmotrene reakcije Fabinja na drugoj stativi. Samo četiri minuta kasnije Diogo Žota je glavom pogodio za poravnanje i taj rezultat je ostao aktuelan do 54. kada je Mohamed Salah „za dlaku“ izbegao ofsajd i spretnim udarcem doneo preokret Redsima.

Delovalo je u tim trenucima da će se tim Tomasa Franka teško oporaviti, ali to nije bio slučaj. Svega devet minuta kasnije došlo je do gužve u petercu Liverpula, Vitali Janelt je nadvisio Virdžila van Dajka i glavom sproveo loptu u mrežu – 2:2.

Ni tu nije bio kraj. Već u 67. je Kurtis Džons ponovo doneo vođstvo sastavu Jirgena Klopa udarcem sa 20 metara. Nekoliko trenutaka kasnije Mohamed Salah je propustio veliku šansu da reši meč, pa je kazna stigla vrlo brzo.

U 82. minutu rezervista Joan Visa sjajno se snašao pred golom i odbitak prosledio u gol za konačan rezultat u duelu koji je lako mogao da donese i dvocifreni broj pogodaka.

Liverpul u sledećem kolu čeka Mančester Siti. Brentford gostuje Vest Hemu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati