Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

25. 09. 2021. 16:02 0

Bruno promašio bod iz penala, Vila srušila Junajted!

Fudbaleri Aston Vile pobedili su Mančester Junajted na Old Trafordu u izuzetno uzbudljivoj završnici meča šestog kola Premijer lige rezultatom 1:0. Gosti su poveli preko Kortnija Hausa u 88. minutu, da bi Bruno Fernandeš propustio šansu da iz penala u nadoknadi donese Đavolima bod.

Dominirao je Junajted pred svojim navijačima. Imao veći posed lopte i ukupno 28 šuteva, ali je na kraju pretrpeo prvi poraz u ligi, a drugi uzastopni u sezoni.

Najveći krivac za to je Bruno Fernandeš, koji nije realizovao najstrožu kaznu u 90+3. minutu. Preuzeo je Portugalac odgovornost, iako je na terenu bio i Kristijano Ronaldo, i poslao loptu preko prečke za hladan tuš na Teatru snova.

Vila je samo pet minuta ranije došla do vođstva. Posle kornera gostiju iz Birmingema, Haus je glavom zakucao loptu uz levu stativu i doneo radost sastava Dina Smita.

Do tog momenta, ekipa Olea Gunara Solšera kontrolisala je posed sve vreme. Konstantno je vrebala šansu da ugrozi protivnika, međutim, samo je četiri šuta išlo u okvir gola. Najbolje prilike propustili su Hari Megvajer i Mejson Grinvud.

Imala je i Vila svoje šanse pre pogotka Hausa. Oli Votkins i Met Target su opasno pretili Davidu de Hei, ali je utakmice prelomljena tek u završnici.

Junajted je pao na četvrto mesto tabele sa 13 bodova, koliko imaju i Liverpul, Mančester Siti i Čelsi, s tim što Redsi imaju meč manje u odnosu na sva tri rivala. Vila je sedma sa 10 bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati