Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

22. 09. 2021. 22:57 0

PSŽ bez Mesija jedva došao do pobede

Pari Sen Žermen ostvario je i sedmi trijumf u ovogodišnjem šampionatu Francuske. Sveci su, bez Lionela Mesija, pobedili 2:1 na gostovanju protiv Meca u sedmom kolu Lige 1 golom Hakimija u trećem minutu nadoknade.

Delovalo je da će vicešampioni Francuske doći do rutinske pobede, kada je Hakimi već u petom minutu pogodio mrežu Oukidja. Međutim, Mec koji u dosadašnjem delu šampionata nema nijednu pobedu, nije se predavao. Kojate je posle sjajnog centaršuta Gueje izjednačio u 39.minutu. Do kraja prvog dela Mec je mogao i da povede, ali je Navas zaustavio šut Gueje.

U nastavku meča je bilo mnogo manje uzbuđenja. Šanse su za Parižane propustili Hakimi i Nejmar. I kada se očekivao poslednji zvižduk sudije, Nejmar je poslao loptu Hakimiju, a Marokanac je sa ruba šesnaesterca doneo trijumf Pari Sen Žermenu.

Lion je posle preokreta bio bolje od ekipe Troa 3:1. Gosti su poveli preko Šavalerina u 45. minutu, ali su Šaćiri i Emerson doneli tri pobeda domaćinu. Trijumf je u 89. minut overio Paketa.

Lorijen je savladao Nicu 1:0 golom Monkoduija, dok je Strazbur istim rezultatom na gostovanju slomio otpor Lensa. Anžer i Marsej su igrali nerešeno 0:0.

Na tabeli vodi PSŽ sa maksinalnih 21 bodova. Drugi je Marsej sa 14 i mečom manje, dok je na trećoj poziciji Anže sa 12 bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati