Fudbal

Milan Zarić

19. 09. 2021. 23:04 0

BLICKRIG Real za dva minuta slomio Valensiju

Fudbaleri Reala savladali su Valensiju sa 2:1 posle preokreta u petom kolu La Lige, te su tako zaseli na vrh španskog prvenstva sa dva boda više od drugoplasiranog Atletika.

Madriđani su na neverovatan način došli do pobede protiv "slepih miševa", budući da su dali dva gola od 86. do 88. minuta, te su tako poništili gol Valensije.

Nije se dobro odvijao meč za kraljevski klub, koji nije mogao u prvom poluvremenu da nadmudri odbranu domaćih, da bi posao u nastavku bio još teži.

Valensija je u nekoliko navrata opasno pretila, Paulista je imao veliku šansu u prvom, a Gonsalo Gedeš u drugom delu, međutim gola nije bilo. Sve do 66. minuta, kada je Kurtoa kapitulirao. Odlično je tada ispratio akciju Ugo Duro, naleteo je na odbitak i doneo prednost timu sa Mestalj.

Pokušao je sve Karlo Anćeloti kako bi promenio stanje na terenu, posegao je za izmenama, poslao je na teren i Luku Jovića, ali su mu pobedu doneli starteri, i to u razmaku od svega dva minuta.

Real je najpre do izjednačenja došao u 86. minutu, kada je Vinisijus Žunior šutirao posle dodavanja Karima Benzeme, lopta je zakačila nekog od defanzivaca Valensije i prevarila je golmana.

A u 88. minutu novi šok za domaće. Benzema se sada našao u ulozi strelca, natrčao je na centaršut i glavom potpisao pobedu "kraljevića".

U ovom trijumfu, kao što je bilo reči, učestvovao je i Luka Jović, koji je igrao od 78. minuta. Sa ova tri boda Madriđani su lideri sa 13 bodova, dok je Valensija treća sa 10.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati