Fudbal

M. Z.

19. 09. 2021. 17:16 0

Junajted u burnom finišu pregrmeo Vest Hem

Fudbaleri Mančester junajteda nastavili su seriju veoma dobrih rezultata u Premijer ligi, pošto su u petom kolu u gostima savladali Vest Hem.

"Čekićari" su u Londonu dočekali Mančester junajted. Meč je u 89. minutu rešio Džesi Lingard koga su samo 15 minuta pre gola navijači domaće ekipe dočekali aplauzima. Taj njegov gol je doprineo da "crveni đavoli" na kraju slave sa 2:1.

Dosta odlučno je Vest Hem ušao u meč i već za prvih 17, 18 minuta napravio dve dobre prilike, oba puta je pokušao Džerod Bouen.

Nakon pola sata igre "čekićari" su došli do vođstva. Šutirao je Bouen snažno, Benrama se našao na putu lopte, ona ga je potkačila po laktu i sasvim dovoljno promenila smer da prevari Davida de Heu za vođstvo domaćih.

Samo pet minuta kasnije Junajted dolazi do izjednačenja. Najbliži je golu bio Kristijano Ronaldo koji je odlično reagovao i iz blizine odbijenu loptu poslao u mrežu.

Meč je na kraju rešio Džesi Lingard golom u 89. minutu koji iz poštovanja prema navijačima domaćih nije proslavio. Samo 15 minuta ranije kada je ušao u igru navijači domaćih su ga pozdravili aplauzima.

Tražili su gosti penal u nadoknadi vremena, ali Ronaldo nije bio dovoljno ubedljiv za sudije.

U istom minutu, u sledećem napadu penal je dobio Vest Hem - igrao je rukom Luk Šo, a potvrdio je to i VAR.

Mark Nobl ušao je praktično da izvede taj penal, ali sjajno je to odbranio De Hea.

Mančester junajted nastavlja seriju bez poraza i sada iz pet utakmica na drugom mestu na tabeli ima 13 bodova, koliko ima i prvoplasirani Liverpul, ali sa boljom gol razlikom. Vest Hem na osmom mestu ima osam bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati