Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

18. 09. 2021. 18:24 0

Liverpul lider, Sautempton zadržao Siti, Arsenal u seriji pobeda!

Fudbaleri Liverpula pobedili su Kristal Palas sa 3:0 (1:0) na "Enfildu" u okviru 5. kola Premijer lige. Dozirao je Jirgen Klop, baš kao i njegovi fudbaleri. Nemac je odlučio da za ovaj meč odmori svoje bekove Arnolda i Robertsona i tu su ih menjali Džejms Milner i Kostas Cimikas koji su odradili odličan posao.

Liverpul je dominirao u prvom delu, stvorio nekoliko sjajnih šansi od kojih se ističe ona Dijoga Žote koji je natrčao na odbijenu loptu posle šuta Alkantare glavom, ali je sa svega nekoliko metara gađao visoko iznad prečke. Eh da je tako bio neprecizan u Beogradu...

No, bolju igru, Liverpul je krunisao u 43. minutu posle pogotka Sadija Manea koji je lepo pratio akciju iz kornera. Mnogo bolje je igrao Palas u nastavku, stvorio nekoliko odličnih prilika, ali Alison i odbrana domaćih nisu dopustili izjednačenje.

Sve dileme, otklonio je Mohamed Salah, ponovo iskoristivši neopreznost rivala na drugoj stativi posle udarca iz ugla. Konačan rezultat postavio je Nabi Keita i ponovo se sve odvilo posle kornera, lopta mu se odbila pravo na nogu i volej-udarcem je Gvinejac "pocepao" mrežu.

Arsenal je pobedio Barnli golom Martina Edegora iz slobodog udarca, Votford je na krilima Ismaile Sara i Emanuela Denisa "tukao" Norič sa 3:1, dok se Mančester siti veoma mučio protiv Sautemptona. Najavio je Pep Gvardiola tešku utakmicu, dobio ju je i nisu pobedili na svom "Etihadu" posle 99 minuta igre upisavši prvi remi u sezoni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati