Fudbal

Direktno.rs

10. 09. 2021. 12:54 0

Nejmar se sinoć celoj naciji nasmejao u lice

Brazil je dobio još jedan meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a Nejmar je predstavio neobično slavlje. Brazilska zvezda podigla je dres kako bi pokazala stomak. Ovo je odgovor na talas kritika s kojima se suočavao proteklih dana.

Brazil je 2:0 pobedio Peru, a Nejmar upisao asistenciju i gol. Bilo je to idealno vreme da odgovori na kritike brazilskih novinara i javnosti koji su ga izložili velikom pritisku.

Između ostalog su kritičari tvrdili da je Nejmar na reprezentativnu akciju stigao sa prekomernom težinom, ali on se branio da je dobio poveliki dres i da je zbog toga izgledao debelo.

Sada, nakon što je postigao gol, Nejmar je podigao dres i jednostavno svima pokazao da nema višak kilograma. Bio je to njegov način da se na neki način nasmeje u facu svima onima koji su ga do pre ove utakmice kritikovali i omaložavali.

Nakon utakmice igrač je dodao fotografiju sa slavlja s natpisom "Debeli u redu".

Nejmar je takođe u izjavi za TV rekao da više ni sam ne zna šta da napravi kako bi ga poštovali njegovi sunarodnjaci i kako bi konačno cenili sve ono što radi u dresu Brazila. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati