Fudbal

[ Izvor: Meridijan sport ]

18. 08. 2021. 10:59 1

Drulović: Srpski klubovi su razočarali u Evropi

Crvena zvezda je opravdala ulogu favorita protiv Kluža, a sada je na redu da to uradi i Partizan protiv Santa Klare. Mnogima nepoznat tim, ali ko poznaje bolje portugalske ekipe od Ljubinka Drulovića? Naš bivši reprezentativac je govorio o tome šta očekuje crno-bele u ovom duelu, ali i kakav su utisak na njega ostavili srpski klubovi u Evropi.

Ljubinko Drulović je u razgovoru za Meridian sport odmah apostrofirao da Santa Klara nije bauk i da se ne radi o preterano snažnom timu.

- Santa Klara je jedan osrednji klub u Portugalu, koji se poslednjih godina ustalio u Superligi i prvi put igra Evropu tako da nemaju sta da izgube - rekao je Drulović.

Daleko od toga da će Portugalci izaći sa belom zastavicom. Sigurno je da i oni imaju adute, a Drulović je posebno naglasio na koga Partizan mora da obrati pažnju.

- Oni su jedan dobar miks Brazilaca i Portugalaca koji dosta dobro funkcionisu kao tim. Treba obratiti paznju na Karlosa Karvalja i Linkolna koji su vrlo vazni igrači u fazi napada, ako im dozvolite mogu da budu vrlo nezgodni.

Nema Santa Klara puno slabih tačaka u ekipi, a bivši selektor Srbije vidi prednost crno-belih u tome što nisu igrali meč za vikend pa će sigurno biti odmorniji od protivnika.

- Nemaju oni mnogo loših mesta u ekipi. Igraće sigurno čvrsto, na rezultat. Prednost Partizana može da bude svežina jer nisu igrali za vikend. Pa može da dođe do pada kocentracije kod nekih igrača Santa Klare i to treba iskoristiti.

Nisu ostali naši klubovi briljirali u pomenutoj Ligi konferencija. Vojvodina i Čukarički su zajedno u drugim mečevima primili ukupno 11 golova od LASK-a, odnosno Hamarbija.

- Osim Partizana mislim da su svi naši klubovi podbacili u prošlom kolu evropskih kvalifikacija. Nažalost, bio je to kraj za Čukarički i Vojvodinu, nadam se da će Zvezda ući barem u Ligu Evrope - zaključio je Drulović razgovor za Meridian sport.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati