Fudbal

Milan Zarić

29. 07. 2021. 19:54 0

Čukaričkom šest minuta dovoljno da prođe dalje!

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Konferencija, pošto su u revanšu u Azerbejdžanu savladali Sumgajit sa 2:0.

Prvi meč i beogradskih 0:0 ostavilo je otvoreno pitanje ko će u narednu rundu trećeg po rangu evropskog takmičenja, ali je i utakmica na Banovom brdu pokazala da je naš predstavnik bolji rival u ovom dvomeču.

Samo, "brđani" u prvom duelu nisu uspeli da dođu do gola, što su u revanšu ispravili, pa su u razmaku od samo šest minuta rešili sve dileme oko prolaska dalje.

Čukarički je do prednosti u Azerbejdžanu došao već u 10. minutu. Asistirao je Srđan Milivojević, odlično se snašao Ndiaje, koji je glavom prevario golmana i doneo prednosti gostima - 0:1.

A već u 16. minutu sve je bilo gotovo... Janković je ušao u kazneni prostor, oborio ga je Kačajev i za sudiju nije bilo dileme, pa je pokazao na belu tačku. Odgovornost je, kao i obično, preuzeo Marko Docić, pogodio je gornji levi ugao i duplirao je prednost.

Do kraja meča su domaći pokušali da zaprete, da dođu do neke šanse i ugroze "brđane", ali nisu uspeli. Jeste tu bilo opasnosti pred golom srpskog tima, bilo je i manje nesigurnosti, međutim primarni cilj je ostvaren - mreža je sačuvana i Čukarički je prošao dalje.

Klub sa Banovog brda se ovom pobedom plasirao u treće kolo kvalifikacija za Ligu Konferencija, gde će se sastati sa Hamarbijem, koji je u dvomeču eliminisao Maribor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati