Fudbal

Milan Zarić

28. 07. 2021. 22:51 0

Krah Seltika, prošli PSV i Olimpijakos

Fudbaleri Seltika neće ove sezone igrati u Ligi šampiona, pošto su eliminisani već u drugom kolu kvalifikacija. Bolji od njih bio je danski Mitjiland, koji je u revanšu slavio posle produžetaka sa 2:1.

U prvom meču u Škotskoj bilo je 1:1, što je davalo nadu i jednoj i drugoj ekipi da mogu da se plasiraju u treće kolo. A kako se meč odvijao, činilo se da su Škoti bliži narednoj rundi. Jer, u 48. minutu su došli do prednosti, i to nakon što je Mekgregor našao put do protivničke mreže.

Ali, to slavlje nije dugo potrajalo, svega 13 minuta, pošto je na isteku sat vremena meča Mabil doneo izjednačenje posle asistencije Sista.

Kako do isteka 90. minuta više nije bilo golova, postalo je jasno da će odluka o tome ko će dalje pasti posle produžetaka. I nije se dugo čekalo na pogodak u produžetku, budući da je u 94. minutu bio trenutak odluke.

Tada je Hansen odlično asistirao, sjajno se snašao Onjedika, koji je, ispostavilo se kasnije, odveo Mitjiland u treće kolo kvalifikacija i ujedno naneo veliki udarac Seltiku.

Pored Danaca, dalje je prošao i Olimpijakos, i to novom minimalnom pobedom protiv Nefčija (1:0). Jedini gol postigao je Masuras u 15. minutu, pa je grčki tim sa ukupnih 2:0 otišao u treće kolo.

Na ovom meču je od 76. minuta igrao naš Lazar Ranđelović, koji je ušao umesto Valbuene.

Dalje ide i PSV, koji je u revanšu savladao Galatasaraj sa 2:1 i u sa ukupnih 7:2 je eliminisao Turke.

Da će tim iz Ajndohovena da se raduje, moglo je da se nasluti u 37. minutu, kada je Madueke doneo prednost crveno-belima, da bi prednost duplirao Van Ginkel u 59. minutu. Do kraja je samo Dianje uspeo da ublaži poraz, ali je to slaba uteha Turcima.

Kada je reč o ostalim mečevima, u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona su se još plasirali Šerif, Kluž, Ludogorec, Jang bojs i Sparta iz Praga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati