Fudbal

M. Z.

28. 07. 2021. 18:48 0

HIT REAKCIJA "175 miliona evra za mene? Mnogo je"

Pre nekoliko nedelja pojavile su se spekulacije da će Erling Haland da napusti Borusiju iz Dortmunda, ali sada se čini da od toga neće biti ništa, barem ovog leta.

Haland se nalazi na meti mnogih evropskih klubova, ali u Dortmundu jednostavno nisu spremni da ga puste u ovom prelaznom roku.

Norvežanin u ugovoru ima klauzulu da narednog leta može da napusti Dortmund za 100 miliona evra i čini se da je izgledno da će sjajni napadač tek za godinu dana promeniti klub.

On se povezuje sa nekoliko evropskih klubova, ali teško da ga neko sada može priuštiti jer Dortmund za njega traži čak 175 miliona evra.

Haland je počeo s Dortmundom pripreme za novu sezonu, a juče je dao intervju koji je privukao dosta pažnje. Novinar ga je pitao šta misli o ceni koju je Dortmund postavio za njega, a on je dao iskren odgovor.

- Tek sam juče pričao sa agentom. Nismo se čuli mesec dana jer se ništa ne dešava i to je jedina istina. 175 miliona evra? Nadam se da je to samo spekulacija jer je to previše novca za jednog igrača - rekao je Haland i dodao:

- Pre svega imam još tri godine ugovora i uživam ovde. Naravno da mi je važno da osvajam trofeje sa klubom i to je ono što želim u karijeri, ali idem korak po korak.

Dortmund je napravio fantastičan potez kada je početkom 2020. godine doveo Halanda za svega 20 miliona evra iz Salcburga i jasno je da će na njemu zaraditi ogroman novac.

Haland je u dresu nemačkog kluba odigrao ukupno 59 mečeva u svim takmičenjima i postigao je neverovatnih 57 golova, te je dodao još 15 asistencija i jasno je zbog čega se mnogi klubovi "otimaju" za njegov potpis.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati