Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

23. 07. 2021. 15:24 7

PAKUJE KOFERE Stojković ide iz Partizana

Utakmica protiv Dunajske Strede bila je poslednja za Vladimira Stojkovića u dresu Partizana, pošto će sutra kompletirati transfer u Al Feihu, saznaje Telegraf. Klub iz Saudijske Arabije je posle višenedeljnog "opipavanja pulsa", na inicijativu bivših partizanovaca - trenera Vuka Rašovića i pomoćnika Ljubiše Rankovića, rešio da angažuje kapitena crno-belih.

Konačna odluka je doneta upravo na utakmici Partizana sa Slovacima, kojoj su prisustvovali i pomenuti Rašović i Ranković, ali i predsednik i sportski direktor Al Feihe, koja se već nekoliko sedmica priprema u Srbiji.

Iako Stojković nije imao previše posla, bili su oduševljeni onim što su videli, njegovom sigurnošću, pojavom i prešlo se na konkretnu realizaciju posla u Humskoj, gde će u toku sutrašnjeg dana biti utanačeni i poslednji detalji pošto večeras u Beograd stiže još jedan čelnik Al Feihe, koji će zaključiti posao sa čuvarom mreže i crno-belima.

Transfer bi bio realizovan još tokom priprema Partizana u Sloveniji, ali su se čelnici kluba dvoumili između domaćeg čuvara mreže i stranca, a dobro je poznato da Arapi mnogo puta "mere" pre nego što "preseku" u odlukama. Pogotovo, jer daju ogroman novac.

Na kraju je koncept Al Feihe potpuno promenjen, pa će, uz Stojkovića, biti angažovano još sedam stranaca kako bi tim bio konkurentan u tamošnjem šampionatu (Kirjakos Papadopulos iz Lokomotive Zagreb je već angažovan, stižu Rus, dva Brazilca...).

Ostao je, dakle, još taj završni korak između Stojkovića i Al Feihe, mada je jasno da se u četvrtak uveče iskusni golman praktično oprostio od crno-belog dresa i predao palicu mlađima Nemanji Stevanoviću i Aleksandru Popoviću, kao i kapitensku traku, koja će trajno na ruku Lazara Markovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati