Fudbal

[ Izvor: FK Crvena zvezda ]

22. 07. 2021. 15:41 2

Borjan: Poljuljani smo posle Kairata

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi u meču sa Kairatom sa 2:1, ali već sledeće srede, izabranike Dejana Stankovića čeka revanš sa Kazahstancima. Ipak, između ta dva meča - Crvenu zvezdu u subotu od 21 čas očekuje meč sa lučanskom Mladosti, a kapiten Milan Borjan, svestan negativnog rezultata u kvalifikacijama, ipak veruje u što puniju Marakanu za vikend.

- Poljuljani smo posle poraza u Kazahstanu i ne bežimo od odgovornosti. Bila je teška utakmica, Kairat je dobra ekipa i na kraju se meč završio pozitivno po njih, ali čekamo revanš u kom sam siguran da ćemo biti bolji nego juče. Dešavalo se i ranijih godina da "sporije" krenemo, pa uhvatimo zalet. Nažalost, u revanšu nećemo igrati pred publikom, i baš zato nam treba podrška svih zvezdaša u subotu. Uželeli smo se igre pred punim stadiono - rekao je Borjan.

Veruje Borjan u početak pobedničkog niza već protiv Mladosti, kao i u pune tribine, što bi moglo da se odrazi pozitivno na ekipu pred revanš meč sa Kairatom.

- Verujem u sebe i saigrače. Kažem, svesni smo da utakmica protiv Kairata nije bila kako treba, ali uveravam da to nije prava slika našeg tima i da možemo bolje od toga, što smo pokazali i u prethodnim sezonama, a pogotovo u prošloj. Želimo da protiv Mladosti započnemo novi pobednički niz, i upravo zato nam treba podrška svih Delija. Da napunimo stadion protiv Mladosti, da nam te slike ostanu u glavi za Kairat i da budemo što bolji. Zajedno smo jači - zaključio je kapiten crveno-belih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati