Fudbal

Direktno.rs

10. 07. 2021. 21:56 0

Fantastične vesti za Mesija pred finale Kopa Amerike

Lionel Mesi je već deset dana slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Barselonom. Mesi je s katalonskim klubom imao ugovor do kraja prošlog meseca i očekivalo se da će nakon toga produžiti saradnju s Barselonom, ali se to još uvek nije desilo.

Iako je prošle godine hteo da napusti klub, Mesi se predomislio i odlučio je da ostane u Barseloni nakon što je Laporta ponovo izabran za novog predsednika. Mediji u Španiji su još pre nekoliko nedelja pisali da je Argentinac pristao da potpišei novi dvogodišnji ugovor, ali potpisa još nema.

Pre nekoliko dana Mundo Deportivo objavio je da je glavni problem što je La Liga uvela nova pravila oko visine plata fudbalera i da zbog toga nije još ozvaničen Mesijev ostanak. Barselona je proteklih dana uspela da proda nekoliko igrača, dok s ostalima razgovoraaju o tome da pristanu na smanjenje plate. Navodno, i Mesi je pristao na dosta manje novca samo kako bi ostao u klubu.

Međutim, večeras konačno stižu dobre vesti za navijače Barselone jer su španski mediji objavili da Mesi može da potpiše novi ugovor. Naime, čelnici La Lige poručili su Barseloni da su ispunili sve uslove oko novog ugovora i da imaju dozvolu da Mesi produži ugovor i ostane u klubu i naredne dve sezone.

Mesija večeras očekuje finale Kopa Amerike protiv Brazila, a zatim će verovatno dobiti nekoliko dana odmora. Nakon toga se očekuje da se vrati u Barselonu i zvanično produži ugovor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati