Fudbal

Direktno.rs

10. 07. 2021. 09:35 1

Slagala da je bolesna, pa dobila otkaz jer je kamera snimila na Vembliju (VIDEO)

Engleskinja Nina Faroki izgubila je posao samo dan nakon plasmana engleske fudbalske reprezentacije u finale Evropskog prvenstva. Nina je slagala svom šefu da je bolesna, a u stvari je sa svojim prijateljem otišla na utakmicu polufinala Evra protiv Danske.

Ona je iz Bradforda, blizu Lidsa, krenula prema Londonu da na Vembliju gleda jednu od najvažnijih utakmica Engleske. Sve je bilo u redu dok je kamera, nakon autogola Simona Kjera, nije uhvatila kako slavi.

Videli su to milioni gledalaca, ali i njen šef koji joj je dao otkaz zbog toga što ga je slagala.

- Ovo su uzbudljivi trenuci za celu Englesku, ali nažalost naša je radnica lagala da je bolesna i prekršila ugovor o radu, pa nismo imali drugog izbora nego da je otpustimo. Naša kompanija daće svima slobodno jutro u ponedeljak, ako Engleska uspe sve nas da usreći u nedelju uveče - rekao je njen šef Stefan Tejlor.

S druge strane, Nina je, iako je dobila otkaz, srećna što je još bila na Vembliju u istorijskoj utakmici i ne žali što je to učinila.

- Rekli su mi da su me videli na utakmici i iskreno sam im rekla zašto sam to učinila, ali nisu hteli da mi oproste. To je njihova odluka i posledica mog postupka, pomalo mi je žao, niko ne želi da dobije otkaz, ali puno bih više žalila da sam propustila ovu priliku da budem na Vembliju - kazala je Nina.

Ona se nada da će Engleska sutra uveče pobediti Italiju na kultnom londonskom stadionu u borbi za trofej i namerava biti na tribinama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati