Fudbal

Direktno.rs

06. 07. 2021. 20:11 0

Sjajan gest UEFA: Ukazana čast Eriksenu!

Evropska fudbalska unija (UEFA) pozvala je danas danskog fudbalera Kristijana Eriksena, koji se oporavlja od srčanog zastoja, da prisustvuje finalnoj utakmici Evropskog prvenstva u Londonu.

Eriksena i njegovu suprugu je "predsednik (Uefa Aleksander Čeferin) lično pozvao", rekao je portparol UEFA za Frans pres.

- Ne znamo da li će doći ili bi radije da se odmara - dodao je on.

Vezni fudbaler Danske je na utakmici protiv Finske na početku Evropskog prvenstva doživeo srčani zastoj. Oživljavan je na terenu, pre nego što je prebačen u bolnicu gde mu je ugrađen aparat koji reguliše rad srca.

Eriksen, koji otpušten iz bolnice, bio je nakon toga velika moralna podrška svojoj reprezentaciji koja je stigla do polufinala Evropskog prvenstva u kojem će igrati protiv Engleske.

Taj meč je na programu sutra od 21 sat, a Danci se nadaju finalu, 29 godina nakon što su neočekivano postali prvaci Evrope 1992.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati