Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

20. 06. 2021. 13:01 0

Zvezda želi Prijovića, ali i napadača iz Norveške

Crvena zvezda pod hitno mora da dovede napadača za narednu sezonu i trenutno je blizu dogovora sa Aleksandrom Prijovićem kome nudi trogodišnji ugovor vredan čak tri miliona evra, ali neće samo bivši reprezentativac Srbije biti novajlija u napadu.

Nova meta je norveški špic Ohi Omižuanfo (27) iz Moldea, za koga će biti potrebno platiti obeštećenje, piše Mocart sport.

Korpulentni napadač iz Osla "vuče" poreklo iz Nigerije, a ne bi trebalo da previše košta Crvenu zvezdu jer mu ugovor ističe 31. decembra 2021. godine. Pretpostavka je da će i Molde želeti da makar nešto zaradi na njemu, umesto da ga pusti bez obeštećenja.

Prvi kontakti su uspostavljeni, a dolazak Omižuanfa značio bi i rastanak sa Milanom Pavkovim, naravno ako bude prave ponude za njega, ali u novoj konstalaciji bio bi treći špic.

Ohi je čitavu dosadašnju karijeru proveo u Norveškoj igrajući za Holmliju, Lilestrem, Jerv, Stabek i Molde čiji je član od 2019. godine, a jedan od prvih timova kome je zatresao mrežu u plavom dresu bio je Čukarički s kojim se sreo u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Platili su ga preko milion evra i u tekućoj sezoni je dao 11 golova na 19 mečeva, pa je dobra vest da bi u formi stigao u Beograd na kvalifikacije za Ligu šampiona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati