Fudbal

M. Z.

20. 06. 2021. 09:49 0

Zbog Ronalda je bio posramljen, ali sad mu se osvetio!

Fudbaleri Nemačke pobedili su Portugal sa 4:2 u Minhenu u drugom kolu Evropskog prvenstva. Junak pobede bio je Robin Gosens, koji je imao dve asistencije i postigao je gol, a imao je i poseban motiv na ovom meču, jer je naspram sebe imao Kristijana Ronalda, koji je u meču Serije A (duel Juventusa i Atalante) odbio da razmeni dres sa borbenim Nemcem.

Portugalci su na ovom meču u prvom poluvremenu postigli dva autogola (Gereiro i Dijaš), a druga dva gola Nemačke postigli su Kaj Havertc i Robin Gosens.

Golove za Portugal dali su Kristijano Ronaldo i Diogo Žota. Inače, Portugal je ispisao istoriju na ovom meču i postao prva evropska reprezentacija koja je uspela da postigne dva autogola u jednoj utakmici na velikim takmičenjima.

Igrač utakmice bio je nemački levi bek Robin Gosens. Gosensu je ova utakmica dala poseban motiv zbog novog okršaja sa Kristijanom Ronaldom. Njih dvojica znaju se sa terena Serije A, budući da je Gosens kapiten Atalante, a Ronaldo najbolji igrač Juventusa.

Početkom aprila Gosens je otkrio da se upravo zbog Ronalda osećao loše.

- Nakon utakmice protiv Juventusa hteo sam da ostvarim san i da dođemo do Ronaldovog dresa. Kada je sudija odsvirao kraj utakmice, umesto da idem da slavim, otišao sam do njega. Pitao sam ga: "Kristiano, mogu li da dobijem dres?" Nije me ni pogledao, samo je rekao: "Ne!" - otkrio je Gosens u autobiografiji:

- Zacrveneo sam se, bilo me sramota. Udaljio sam se od njega. Osetio sam se tako malim... Znate onaj osećaj kad vam se dogodi nešto ružno, a okrećete se oko sebe da vidite da li je neko to primetio - dodao je 26-godišnji bek nemačke reprezentacije.

Međutim, juče se Gosens "osvetio" Ronaldu za taj gest, budući da ga je nadigrao na terenu, pogađao je i asistirao i za takvu partiju je na kraju proglašen za igrača utakmice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati