Fudbal

Direktno.rs

13. 06. 2021. 11:05 3

Da li je Eriksen preležao koronu i da li se vakcinisao?

Danski reprezentativac Kristijan Eriksen srušio se u toku utakmice između Danske i Finske (0:1) na Evropskom prvenstvu. Saigrač je brzo reagovao, lekari su učinili sve da ga vrate u život i fudbaler Intera je uspeo, nakon čega su krenuli komentari i poređanja o vakcinaciji i preležanom kovidu 19.

Javnost je najviše oduševila prisebnost Simona Kjera koji je izvadio jezik Eriksenu i stavio ga u pravilni položaj čime mu je sigurno spasao život do dolaska lekarskog tima.

U direktnom prenosu moglo se videti kako su ostali saigrači stali oko Eriksena kako kamere ne bi snimile šta se dešava jer se u jednom trenutku moglo videti kako doktori oživljavaju igrača Danske.

Na svu sreću lekari su uspeli da ga ožive, te je on odmah prebačen u bolnicu. Utakmica je prekinuta, ali su svi mogli da odahnu kada je stigla vest da je Eriksen u stabilnom stanju, te da se vrše dodatne analize.

Ono što su mnogi komentarisali na društvenim mrežama jeste da li je danski reprezentativac preboleo koronavirus ili se vakcinisao pred početak Evra, pa su se pitali da li je to dovelo do toga da kolabira na terenu?

Oglasio se i glavni lekar u medicinskom timu Intera, Piero Volpi, koji je objasnio javnosti da Eriksen nikada nije bio zaražen koronavirusom, kao i je jasno da se nije ni vakcinisao. On je poručio da je u Interu Eriksen odradio nekoliko lekarskih pregleda otkako je počekom 2020. godine stigao iz Totenhema, ali da nikada nije bilo nikakvih problema.

Lekari u bolnici u Kopenhagenu će i danas napraviti nekoliko pregleda, a ubrzo bi trebalo biti poznato šta se tačno desilo Eriksenu i zbog čega se srušio na terenu u finišu prvog poluvremena.

Ono što je dobar znak jeste da se on javio saigračima iz bolnice i rekao im da je sve u redu, te je tražio od njih da nastave utakmicu protiv Finske što se na kraju i desilo.

Danci su iuzgubili, ali njima je u glavi bio samo Eriksen i srećni su što je on uspeo da se izvuče. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati