Fudbal

Direktno.rs

12. 06. 2021. 20:18 1

SPASAO ŽIVOT ERIKSENU: Simon Kjer je junak dana!

Fudbalski svet je večeras u šoku nakon što se Kristijan Eriksen srušio na teren na meču Danske i Finske. Eriksen se srušio u finišu prvog poluvremena i odmah je bilo jasno da nešto nije u redu. Jedan od saigrača mu je prišao i video da je izgubio svest i pozvao je lekare u pomoć.

Lekari su brzo došli do Eriksena, a svi su bili u šoku kada se u prenosu moglo videti kako pokušavaju da ožive veznjaka Danske. Ostali saigrači su stali ispred Eriksena kako kamere ne bi mogle da snime kako ga oživljavaju.

Sve to trajalo je desetak minuta, a Eriksen je potom iznesen s terena na nosilima. Međutim, bio je u svesnom stanju i navijači su aplaudirali kada su videli da su ga lekari oživeli.

Eriksen je u stabilnom stanju i nalazi se u bolnici gde će mu biti urađeni testovi da se pokuša videti šta je to krenulo po zlu.

I njegov agent kratko se oglasio i potvrdio je da je Eriksen stabilan i da može da priča što je sigurno veliko olakšanje za sve one koji su čekali informacije iz Kopenhagena.

Međutim, najveći junak na Parkenu bio je kapiten danske reprezentacije Simon Kjer koji je nesebično reagovao. Kjer je pritrčao Eriksenu i izvadio mu jezik iz usta, te ga je okrenuo u pravilan položaj dok lekari nisu stigli što je sigurno spasilo njegovog saigrača.

Nakon toga i Eriksenova supruga Sabrina u suzama je utrčala na teren kako bi videla šta se dešava, ali nisu joj dali da priđe Eriksenu i ne gleda kako mu se lekari bore za život.

Njoj su prišli Kjer i Šmajhel koji su joj pružili podršku i tešili je dok su čekali nove vesti. No, na svu sreću Eriksen se probudio i pokazao da je zaista veliki borac i da ne odustaje tako lako.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati