Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

10. 06. 2021. 18:57 1

Partizan vraća Danila Pantića!

Naš fudbaler Danilo Pantić će od 1. jula postati slobodan igrač, pošto će mu isteći ugovor sa Čelsijem i već tada bi mogao da postane član Partizana, budući da su crno-beli stupili u kontakt sa fudbalerom koji je ponikao u Humskoj, piše Telegraf.rs.

Pantić je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Čukaričkom i nadali su se "brđani" da će ga ubediti da ostane u klubu i posle isteka pozajmice, ali su ih Humske odmah po okončanju sezone stupili u kontakt sa fudbalerom i njegovim zastupnicima kako bi zauzeli "pol-poziciju".

Jer, ovoga puta, bez Čelsija "za vratom" priča ima smisao i fudbalski i ekonomski. I upravo je ta stavka bila jedan od razloga što je leta 2019. godine Pantić napustio ekipu, jer "paket" koji je išao uz ugovor sa "plavcima" nikome nije išao u prilog. Pride, u ugovoru o pozajmici je bila i uvrštena klauzula obeštećenja od tri miliona evra, što nijedan klub na ovim prostorima ne može da ispoštuje, navodi Telegraf.rs.

Tako se Pantić posle razlaza sa Partizanom i neuspešne epizode u Videotonu, koji se takođe borio sa Englezima, usudio da pokrene i sudski proces, koji je potrajao, a za to vreme je karijeru ponovo oživeo na

U međuvremenu je fudbaler promenio i menadžersku agenciju (razlaz sa Falijem Ramadanijem) i uspeo je da se izdigne u nezavidnoj situaciji, tako da ponovo skrene pažnju crno-belih, koji i inače planiraju da rekonstruišu veći deo tima.

Pride, Pantić je neko za koga Partizan ne mora da plati obeštećenje, a kako je odrastao u klubu, prošao sve mlađe selekcije i "odradio" već dva mandata u prvom timu, iako mu je samo 24 godine, vrlo dobro zna način funkcionisanja.

Sačekaće crno-beli da Pantić, koji će pojačati konkurenciju u veznom redu, raščisti i poslednje detalje raskida sa Čelsijem, a potom će ponovo zadužiti crno-beli dres kluba iz Humske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati