Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

09. 06. 2021. 22:13 1

Partizan u pregovorima sa Brazilcem

Brazilski fudbaler srpskog porekla Lijanko Vojnović nalazi se na meti Partizana, javlja ugledna "Gazeta sport".

Nakon Siniše Saničanina, uprava Partizana zajedno sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, želi dodatno da pojača defanzivu, a to bi, prema navodima "Gazete", mogao biti Lijanko Vojnović.

Momak koji je odigrao nekoliko mečeva za mlađe selekcije Srbije, pre nego što je odabrao Brazil, mogao bi tako da zaigra u zemlji čije korene ima. Nedavno je, kako se pisalo, želeo ponovo da igra za "orlove", ali je dobio negativan odgovor iz Fudbalskog saveza Srbije.

No, Lijanko je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Bolonji, a Torino ne planira da ga zadrži, pa tako gleda ka drugim opcijama. Partizan je tu, a osim crno-belih, za Vojnovića su zainteresovani Sporting iz Lisabona, Atalanta i pomenuta Bolonja. Siniša Mihajlović, kako se čini, ne bi imao problem da ga zadrži u ekipi.

Međutim, ne deluje realno da će defanzivac zaista završiti u Humskoj. Pre svega, zbog finansija. Bolonja je za njegovu pozajmicu izdvojila milion evra, a za otkup Torinu ponudila pet, dok "bikovi" potražuju 12 miliona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati