Fudbal

M. Z.

08. 06. 2021. 13:18 0

Najboljih 11 koji ne idu na Evro, među njima i Srbin

Evropsko prvenstvo u fudbalu održaće se od 11. juna do 11. jula, na njemu će nastupiti pregršt zvezda, ali će i neki vrhunski igrači da propuste kontinentalni šampionat. Tako je Francuski "L'Ekip" napravio tim od fudbalera koji će propustiti Evro, a među njima je i naš Sergej Milinković Savić.

Povrede, loša forma ili loši rezultati reprezentacije za koju nastupaju koštali su neke igrače igranja na završnom turniru najboljih evropskih nacionalnih timova.

Sve je to uzrokovalo da Evropa ne vidi na kontinentalnoj smotri neke vrhunske igrače, a to je bio povod za novinare uglednog francuskog "L'Ekipa" da sastave idealan tim fudbalera koji će Evro da gledaju putem malih ekrana.

U tom timu je i naš vezista Sergej Milinković Savić, budući da Srbija nije uspela da se domogne Evropskog prvenstva, koje čeka još od 2000. godine. A pored Sergeja, u tom timu su Ibrahimović, Haland, Ramos, Van Dajk...

Uostalom, evo i kako izgleda idealni tim sastavljen od igrača koji ne idu na Evropsko prvenstvo: Oblak (Slovenija) - Aleksander-Arnold (Engleska), Ramos (Španija), Van Dajk (Holandija), Ernandez (Francuska) - Soboslaj (Mađarska), Kamavinga (Francuska), Milinković Savić (Srbija), Rojs (Nemačka) - Ibrahimović (Švedska), Haland (Norveška).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati