Fudbal

Direktno.rs

05. 06. 2021. 11:09 3

KRAJ: Real i Anćeloti prodaju Jovića

Srpski napadač Luka Jović naći će se na listi igrača Real Madrida koji su na prodaju ovog leta, prenosi španski "ABC".

Dolazak Karla Anćelotija očigledno neće promeniti sudbinu srpskog špica, barem prema onome što pišu španski mediji. Jović će zajedno sa određenom grupom saigrača biti izložen na transfer pijaci i Real je spreman da pregovara sa zainteresovanim stranama.

Spominjalo se da će Anćeloti želeti da zadrži Gereta Bejla, a posebno Marsela koji mu je jedan od omiljenih igrača iz prethodnog mandata, međutim, to neće biti slučaj.

Uz Jovića, na listi imena koja su slobodna za odlazak su pomenuti Geret Bejl, Marselo, Marijano Dijaz, Borha Majora, Isko i Dani Sebaljos. Osim njih, Anćeloti za narednu sezonu ne računa ni na Brahima Dijaza, Reinijera i Kuba, ali će Real njih poslati na pozajmicu kako bi se dokazivali.

Kada je reč o Joviću, za njega je veoma zainteresovan Ajntraht iz Frankfurta, ali za njih je problem što snisu izborili učešće u Ligi šampiona. To ne odgovara igraču, ali ni klubu koji je ostao bez prihoda od tog takmičenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati