Fudbal

Direktno.rs

01. 06. 2021. 20:28 0

Kahvić het-trikom otvorio Kup prijateljstva

Fudbalski turnir za igrače do 19 godina pod nazivom Kup prijateljstva i koji je okupio 12 najboljih timova iz regiona bivše Jugoslavije počeo je danas na Zlatiboru.

Prvi dan turnira obeležio je snažni napadač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić, koji je postigao het-trik u meču protiv OFK Titograd u kome su crveno-beli zabeležili ubedljivu pobedu - 4:0. Kahvić je bio strelac prva tri gola, da bi konačan rezultat postavio Zvezdin kapiten Knežević.

Partizan je na startu igrao nerešeno sa Akademijom Pandev 1:1. Makedonski predstavnik je došao u vođstvo preko Krstevskog, a bod Partizanu doneo je Stjepanović.

Pobede u prvom kolu još su ostvarile ekipe Slobode iz Tuzle i Spartaka iz Subotice. Tuzlanska Sloboda bila je bolja od Slobode iz Užica 1:0, dok je Spartak nadigrao banjalučki Borac 3:1.

Rezultati - prvo kolo: Partizan - Akademija Pandev 1:1 (Stjepanović 43 - Krstevski 33), Crvena zvezda – OFK Titograd 4:0 (Kahvić 19, 41, 45, Knežević 51), Borac Banja Luka – Spartak Subotica 1:3 (Pušić 60 – Janković 2, Andrić 23, Rac 26), Sloboda Tuzla - Sloboda Užice 1:0 (Draškić 3 autogol).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati