Fudbal

M. Z.

01. 06. 2021. 19:18 0

ZVANIČNO Real ima novog trenera! (VIDEO)

Italijan Karlo Anćeloti i zvanično se vratio na klupu madridskog Reala, potvrdio je u utorak klub sa "Santijago Bernabeua".

Trofejni trener tokom dana dogovorio je raskid saradnje sa Evertonom, na čijoj je klupi sedeo od decembra 2019, i potpisao je ugovor sa kraljevskim klubom do kraja sezone 2023/24. uz godišnju platu od šest miliona evra.

Kao potencijalni naslednici Zinedina Zidana u klubu iz španske prestonice spominjali su se još Maurusio Poketino, Antonio Konte i Raul Gonzalez, ali na kraju je poverenje ukazano čoveku koji je već vodio španskog giganta.

Čelnici Reala želeli su što pre da angažuju novog trenera kako bi odmah mogli da počnu da prave planove za novu sezonu jer minulu bez trofeja žele što pre da zaborave.

Iskusni italijanski stručnjak je od 2013. do 2015. godine već radio kao trener "kraljevića", kada je osvojio Ligu šampiona, Kup Španije i Superkup.

Šezdesetdvogodišnji Anćeloti je trenersku karijeru počeo u Ređani, a radio je još u Parmi, Juventusu, Milanu, Čelsiju, PSŽ, Bajernu, Napoliju i Evertonu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati