Fudbal

Direktno.rs

26. 05. 2021. 10:50 1

Pantelić - Bjeković, fudbalski rat Stefanovića i Vučića

Rat unutar SNS-a između predsednika stranske i Srbije Aleksandra Vučića i ministra vojnog Nebojše Stefanovića sišao je i na fudbalski teren, u blato svega i svačega gde će se izgleda voditi finalni okršaj.

Formalni rat unutar FS Srbije, gde je Marko Pantelić sa jedne strane, kao produžena ruka Slaviše Kokeze i pre svih glavnog čoveka Nebojše Stefanovića, a sa druge Nenad Bjeković i cela jedna tajfa ljudi koji su na razne načine, stranački, poslovno bliski Aleksandru Vučiću, nije ništa drugo do nastavka rata dve struje SNS.

Priča oko fudbala? Možda za nijansu više interesuje Pantu nego Bjeku, ali sve je to pet odsto u odnosu na 95 odsto interesa, mutnih poslova, izvlačenju novca od poreskih obveznika kroz finansiranja klubova iz Opštinskih kasa, izgradnji stadiona za nikoga itd. Da je ovo rat dve struje SNS pokazaćemo vam na primeru.

Jurišnički mediji predsednika Srbije izbacili su priču da je Marko Pantelić smenio pet članova UO i ubacio u UO kuma Jovana Teodosića, brata kapitena košarkaške reprezentacije Srbije, pa drugove Jugoslava Jugovića, Davora Jevremovića i Zorana Lekića samo da bi "uvalio lokal FSS od 3,6 miliona evra i sam zaradio milion". U vreme svokojakih šokantnih vesti mnogi će progutati i ovu ali treba znati pre svega da u kasi FSS nema toliko novca, niti će ga biti za bilo kakva ulaganja dok se ne ode na Mundijal u Katar. Ako se ode... Spin je jasan, predstaviti Marka Pantelića kao lopova, pritisnuti Stefanovića zbog enormnih troškova koje je Kokeza napravio renovirajući Sportski centar "Stara Pazova"...

Sa druge strane, Stefanovićeva "ekipa" je gurnula na društvene mreže i poruke skinutog sudijskog internacionalca Bojana Nikolića, koji je sudio, bar prema poruci meč Radnički Niš - Radnik 0:1 ove sezone, koji se žali Kokezi na Dragomira Lazovića, predsednika Javora i Zajednice "SLPLS" koji mu je "za meč u Novom Sadu tražio brutalnost pozivajući se na vas".

- Odmah sam mu rekao da ja to neću i da me ne traži za tu utakmicu. Kad sam se vratio kući stiže delegiranje i ja naravno sudim u N Sadu - piše Nikolić, ako je to on.

"Poruka koju je poslao sudija tadašnjem predsedniku FSS. Ako je ovo autentično, pohapsiti sve aktere. Lično znam i koji je sudija poslao i imam potvrde sa više strana da su poruke autentične..." napisao je Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" uz objavu cele poruke, za koju ne samo on tvrdi da je autentična i da je autor Bojan Nikolić.

I ovo je samo početak, obe strane su duboko, sa obe ruke zaglibile u mulj i zaista nije bitno ko će pobediti kad su fudbal sa teškim kancerima stavili na respirator. Ako ostanu svi ti kojima su lični interesi pre ovog sporta, pitanje je samo ko će isključiti struju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati