Fudbal

[ Izvor: Blic ]

25. 05. 2021. 12:51 0

Nezapamćeno: Navijači FK Sarajevo šamarali igrače

Najvatreniji navijači Sarajeva, okupljeni oko grupe "Horde zla" prekinuli su jučerašnji, prepodnevni trening "bordo" tima i izazvali incident. Ovaj upad privukao je veliku pažnju, pre svega zbog činjenice da su navijači i fizički nasrnuli na fudbalere kluba za koji navijaju.

Naime, prava drama odvijala se u trening centru "Butmir", kraj Sarajeva, a kako navode lokalni mediji prilikom napada su najgore prošli fudbaleri Dušan Hodžić i Ivan Jukić, koji su išamarani.

Teži sukob i još veći incident, sprečila je policija.

- Klub najoštrije osuđuje čin upada i napada na igrače, te obaveštava javnost da će preduzeti sve pravne i druge korake u cilju zaštite igrača i drugog osoblja. Zbog narušene sigurnosne situacije, prekinut je trening, a u pitanje je doveden kompletan trenažni proces prvotimaca uoči finalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine. Rukovodstvo FK Sarajevo svesno je nezadovoljstva navijača usled konačnog rezultata u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine, te razume i podržava svaki vid konstruktivne kritike, ali huliganstvo i fizički obračun s bilo kim nije dopustiv - poručili su iz kluba.

Sarajevo već u sredu očekuje nova utakmica, u pitanju je finale Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će snage odmeriti sa ekipom novog šampiona Borca.

Međutim, kako navode pojedini mediji, jedan deo igrača zabrinut zbog svih dešavanja, strahuje za bezbednost i ne želi da igraj ovaj meč.

Navijači Sarajeva su, inače, nezadovoljni jer je njihov klub prokockao čak 13 bodova prednosti u odnosu na banjalučki Borac, koji je u nedelju nakon pobede nad Tuzlom, kolo pre kraja, došao do šampionske titule nakon pune decenije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati