Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

19. 05. 2021. 15:14 1

Murinjo pikirao Vlahovića, Fiorentina ga čuva

Dušan Vlahović igra sezonu iz snova, treći je strelac Serije A sa 21 golom, ali Fiorentina već dva meseca ne uspeva da se dogovori oko produženja ugovora.

Teško je naći dobrog špica i kad se pojavio na tržištu kao Dušan Vlahović, a recimo kao Erling Haland pre godinu i po dana, veliki klubovi ne biraju sredstva da ga dovedu. Roma i trener Žoze Murinjo veoma su zainteresovani za Vlahovića, a kad "Posebni" zagrize za nekog onda ga obično i dobije.

Fiorentina ima sreće da je on pod ugovorom još dve sezone, ali čelnik Roko Komiso se nada da će poslednja ponuda od tri miliona evra plate za godinu dana biti dovoljna da Dušan revidira ugovor do 2025. i da mu se klauzula za raskid digne na 100 miliona evra. A, tada će biti mirniji jer će imati boljnu pregovaračku poziciju.

U Firenci se nadaju novom potpisu Vlahovića, predsednik Komiso žuri, ali menadžer našeg igrača ne jer se tržište tek otvara. Dušan bi vrlo lako mogao da bude jedan od zvezda prelaznog roka u Italiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati