Fudbal

Direktno.rs

11. 05. 2021. 10:39 0

SLAVLJE U KRAGUJEVCU Bakljada, pesma, "đavoli" su u eliti (video)

Fudbaleri Radničkog 1923 dva kola pre kraja Prve lige Srbije je i zvanično su obezbedili plasman u društvo najboljih, a odmah posle trijumfa Železničara u Beogradu, sinoć su navijači i građani na ulicama grada proslavljli povratak "crvenih" u Superligu Srbije.

Posle šest godina, grad Кragujevac će od predstojeće jeseni ponovo imati superligaša u fudbalu. Nakon jučerašnjeg poraza ekipe IMT-a od pančevačkog Železničara, fudbaleri Radničkog 1923 su dva kola pre kraja takmičenja u Prvoj ligi Srbije i matematički obezbedili plasman u najviši rang takmičenja.

Кragujevčani su umeli da slave. Goreo je Kragujevac sinoć, kolone automobila, navijači "crvenih đavola" sa bakljama poveli su veliku žurku koja je uz pesmu, piće i muziku trajala do kasno u noć.

Plasman u Superligu predstavlja veliku satisfakciju za sve ljude koji su tokom minulih godina uložili ogroman trud u pravcu konsolidacije kluba, koji je ne tako davno bio u ozbiljnoj krizi, zatim za sve igrače i trenere koji su tokom svih ovih godina pružili značajan doprinos rezultatima kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati