Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

10. 05. 2021. 16:02 0

Utakmice za opstanak u Superligi u istom terminu

Šest susreta sa velikim rezultatskim značajem 37. kola Superlige Srbije zakazano je za subotu od 13.30 časova

Dogovorom Fudbalskog saveza Srbije, Zajednice klubova Superlige i televizije Arena Sport, šest duela 37. kola šampionata Srbije koje imaju direktan uticaj na rasplet u borbi za opstanak, biće odigrano u istom terminu, u subotu od 13.30 časova.

Utakmice koje će otvoriti subotnji dan su Metalac - Novi Pazar, Rad - Mačva, Inđija - Proleter, Napredak - Mladost, Javor - Čukarički i Zlatibor - Radnički, a dešavanja iz Gornjeg Milanovca, Beograda, Inđije, Kruševca, Ivanjice i Užica biće diretkno emitovana u multiprenosu Arene Sport.

Uporedo sa multi-prenosom, dueli Zlatibor - Radnički, Metalac - Novi Pazar i Inđija - Proleter ići će u direktnom televizijskom prenosu na drugom, trećem i četvrtom kanalu iste televizije, nakon čega će se u terminu od 16 časova uz direktan prenos na Areni Sport 1 sastati Partizan i Voždovac.

Uvertiru u subotnja uzbuđenja predstavljaće tri utakmice zakazane za petak, od 16 časova snage će odmeriti Vojvodina i Spartak, kao i Radnik i TSC, dok je gostovanje Crvene zvezde OFK Bačkoj zakazano za 18:05.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati