Fudbal

[ Izvor: Times ]

10. 05. 2021. 09:22 1

UEFA popušta Englezima: Finale Lige šampiona na Vembliju?

Finale Lige šampiona između Mančester sitija i Čelsija možda se neće se igrati 29. maja u Istanbulu, već na Vembliju u Londonu, odlučiće UEFA do srede.

Kako prenosi britanski "Tajms", Vlada Velike Britanije i Fudbalska asocijacija Engleske vrše veliki pritisak na UEFA da izmesti finale iz Istanbula u London kako bi navijači Sitija i Čelsija mogli da izbegnu putovanje u Tursku jer kovid protokoli za ovu zemlju zahtevaju karantin od 10 dana.

Vembli je moderan stadion koji može da organizuje mečeve i pod najstrožim zdravstvenim protokolima te je pogodan za organizaciju ovakvog finala. Planirano je da se meč igra pred 22.000 gledalaca, po šest hiljada ulaznica bi dobili navijači Čelsija i Sitija, a ostatak bi se prodavao pod istim protokolom kao i za odigrano finale Liga kupa Engleske ili predstojeće finale FA kupa Engleske između Čelsija i Lestera 15. maja.

Ostaje da se vidi hoće li UEFA u sredu odjaviti Istanbul i prebaciti im domaćinstvo naredne sezone ili će ostati dosledna da se 29. maja fudbaleri Čelsija i Sitija pojave na stadionu Atataur u Istanbulu. Nažalost, bez navijača iz Engleske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati