Fudbal

Direktno.rs

29. 04. 2021. 23:03 1

ŠTA PRIČATE TO? Trener Spartaka o igri uz vetar, "jaku" Superligu...

Subotički Spartak je poražen i od Javora u Subotici, a o meču svašta može da se insinuira samo ne o nekom kvalitetu i fudbalskom umeću dva tima.

Zato je izjava trenera Spartaka Vladimira Buača posle poraza od Javora izazvala burne reakcije ljudi jer nisu znali da li je ozbiljan ili se samo rugao:

- Zato je ova naša Superliga jako zanimljiva. Vidimo kako ekipe dobro igraju i na kraju ćemo se mi boriti za opstanak. Stvarno ima 5-6 ekipa koje su bile u dnu, igraju neverovatan fudbal i kažem mene raduje što je naša liga zbog toga toliko jaka. Mi imamo generalno malo problem sa vremenskim uslovima u poslednje četiri utakmice. Vetar je stalno protiv nas i kako god da okrenemo stranu on opet ide protiv nas i nije nam lako. Imamo dovoljan broj bodova, međutim nadam se da će prestati da duva i biće nam lakše u nastavku.

Priča o vetru koji duva stalno protiv ekipe Spartaka bila bi prihvatljiva da su uzroci brojnih poraza Spartaka rivali, sudije itd. Ovako, Buača, posle igre Spartaka, možemo da pitamo samo - šta pričate to?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati