Fudbal

Direktno.rs

27. 04. 2021. 10:21 0

Milojević blizu povratka u svoj klub

Vladan Milojević se odmara u Beogradu, ali uskoro bi trebalo da ponovo zasuče rukave jer ga očekuje veliki posao sa Panatinaikosom.

Kako pišu mediji iz Atine, bivši trener Crvene zvezde i do skora Al Ahlija najveći je kandidat za trenera posrnulog grčkog velikana čiji je dres nosio od 1997 do 2000. godine i ostavio odličan utisak. Kad je Crvena zvezda gostovala Olimpijakosu, Milojevića su posetili navijači Panatinaikosa i poželeli da dođe u klub koji grca u dugovima i već deceniju je na marginama grčkog fudbala itza Olimpijakisa, AEK-a, PAOK-a i Arisa.

Rumunski trener Laslo Bolonji je dosta dobro radio ove sezone, igra plej-of, ali neće ni sada izaći u Evropu što navodi čelnike kluba da se sa njim rastanu a da dovedu Milojevića. Za sada je srpski stručnjak po medijima prvi favoriot za povratak u grčku kuću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati