Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

26. 04. 2021. 20:32 3

UEFA pokrenula istragu protiv Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović se našao u velikom problemu nakon što je UEFA potvrdila da je pokrenuta istraga protiv njega zbog "finansijskog učešća u radu kladionice".

Šedski mediji objavili su da je "Ibra" vlasnik deonica jedne kladionice koja je prijavljena na Malti, te je evropska kuća fudbala je pokrenula istragu koja bi mogla da dovede do suspenzije.

Pre nekoliko dana kada saopšteno je da Ibrahimović ima finansijskog udela u kladionici po imenu „Bethard“, da bi Etička komisija UEFA pokrenula i zvanično istragu.

- U skladu sa Članom 31(4) Disciplinskog pravilnika UEFA, etički i disciplinski inspektori UEFA su zaduženi da sprovedu istragu povodom potencijalnog kršenja pravila UEFA od strane Zlatana Ibrahimovića, koji navodno ima finansijskod udela u kladionici - stoji u saopštenju UEFA.

Ukoliko bi Ibrahimović bio proglašen krivim, UEFA, inače poznata kao krajnje rigorozna po tom pitanju, bi Ibrahimovića kaznila višegodišnjom suspenzijom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati