Fudbal

Direktno.rs

20. 04. 2021. 10:43 0

Direktor Čačana preti Poledici i Šurbatoviću

Nema mira u Čačku, sportski direktor Borca 1926 Vladimir Stanisavljević preti na društvenim mrežama Jovanu Šurbatoviću, generalnom sekretaru FSS i Mirku Poledici, predsedniku Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".

Zasmetao je Stanisavljeviću komentar Poledice na twitteru u vezi izvođenja dece Borca 1926 na stadion i slanja poruke predsedniku države Aleksandru Vučiću za pomoć.

- Zloupotreba dece u političke svrhe i to u mom rodnom Čačku, čiji najbolji sinovi su dali živote za slobodnu Srbiju, preci nam se prevrću po grobovima. Šta ima da kaže na ovo sns gradonačelnik Milun Todorović, zaljubljenik u svaku vlast i lažni prijatelj sporta - napisao je Poledica.

Stanisavljević je onda ispalio rafal uvreda na račun Poledice, ali na kraju je i zapretio kako predsedniku SPFN, tako i generalnom sekretaru FSS Jovanu Šurbatoviću. To je Poledica takođe objavio.

- Tvoj rodni Čačak, izdajniče, lažni moralisto, profiteru koji braniš igrače samo kad su pare uj pitanju i kad treba neki političar da se gazi a kad je čast igrača u pitanju i borba za njihovu pravdu tad si opet protiv nas, bagro izdajnička, u kolo sa Šurbatovićem pa igraj, doći ćeš i ti na red - pretio je Stanisavljević.

Čačanima će možda Apelaciona komisija FS Srbije usvojiti žalbu i zbog neadekvatno vođenog procesa ceo slučaj vratiti ponovo na Disciplinskum komisiju, ali će zato klub i posebno Stanisavljević biti drastiočno sankcionisani zbog načina na koji su prekinuli meč sa Radničkim u Kragujevcu, iuzjava u medijima, pretnjama i politizaciji celog slučaja koristeći decu kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati