Fudbal

Direktno.rs

18. 04. 2021. 14:46 0

SUPERLIGA Rad slavio u Užicu, šta će reći oficiri FSS?

Rad je pobedio Zlatibor Čajetinu u Užicu 2:1 (0:0), a da li je bilo nekih sumnji u regularnost i rušenje "integriteta takmičenja" proceniće ljudi iz Komisije za Integritet FS Srbije koji su bili na meču.

Kladionice su u subotu skinule sa lista meč Zlatibor - Rad jer je na goste drastično padala kvota a na terenu su gosti "očekivano" pobedili u Užicu 2:1 (0:0). Koliko smo uspeli da videmo na tv prenosu "Arenesport" nije bilo nekih spornih detalja, "građevinari" su pogodili prečku u prvom delu, a meč rešili za dva minuta. Prvo je u 50. minutu na centaršut Mladenovića iz kornera štoper Trninić postigao gol udarcem glavom, da bi Marko Šarić 120 sekundi kasnije dobrim udarcem iskosa sa leve strane uvećao prednost. Sudija Danilo Grujić je dosudio opravdan penal za domaćina koji je realizovao Vukić u 74. minutu. Do kraja je domaćin napadao, ali su gosti odneli sva tri boda kojim su na tabeli pretekli Novi Pazar.

Mnogo vatre je bilo u Novom Pazaru koji je od 20. minuta vodio golom Aganspahića, ali je Čukarički i sa igračem manje slavio 3:1. Sudija Nenad Minaković je u 30. minutu čini se pogrepio kada je poništio gol Brđanima zbog ofsajda, ali Savića nije to pokolebalo jer je postigao gol u 44. minutu. Posle isključenja Kamenovića (60.), Brđani kao da su dodali gas i ptreko Mijailovića (78.) i Đorđa Jovanovića iz kontre minut kasnije došli do konačnih 3:1. Bilo je mnogo naboja u Pazaru, sredinom drugog dela je došlo i do gužve, ali je Minaković nekako uspeo da smiri strasti.

Metalac i Inđija su odigrali tvrd meč, sa malo prilika, mnogo borbe, faulova. Gosti su tri puta tražili penal ali sudija Lazar Lukić je dobro procenjivao sve situacije poa je na kraju ostalo 0:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati