Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

18. 04. 2021. 09:18 1

Ovo niko nije uradio za 119 godina, KAO MESI!

Sa četiri gola za 12 minuta, fudbaleri Barselone pobedili su u subotu veče Atletik Bilbao u finalu Kupa Kralja (4:0) i tako došli do prvog trofeja u sezoni!

A dva od ta četiri gola postigao je Argentinac Lionel Mesi koji je, nakon onog u 68. za vođstvo od 3:0, ušao u istoriju takmičenja kao prvi igrač koji je za 119 godina tresao mrežu u sedam različitih finala.

Mesi je u tom 68. minutu izveo pravu malu magiju, a tokom solo prodora asistencijom mu je pomogao i Frenki de Jong koji je takođe bio jedan od heroja.

Holanđanin je najpre u 60. minutu asistirao Grizmanu za vodeći gol, da bi zatim i tri minuta kasnije sam duplirao vođstvo. Konačan rezultat postavio je Mesi u 72. minutu.

Barsa sada ima 31 osvojen trofej Kupa Kralja, dok je Bilbao ostao na 23. Zanimljivo, tim iz Baskije je pre dve sedmice izgubio još jedno finale Kupa, ono odloženo iz 2020. protiv Sosijedada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati