Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mozzartsport ]

17. 04. 2021. 09:40 1

Roma krenula po Vlahovića

Odlazak Dušana Vlahovića na leto deluje kao sve izvesniji, a na kraju dana jedino je pitanje koliko će novca dobiti Fjorentina za transfer drugog najefikasnijeg igrača Evrope rođenog u ovom milenijumu.

Bogati vlasnik Viole Roko Komiso odavno ne može da pronađe nikakav dogovor s Vlahovićevim agentima oko novog ugovora i visine primanja za strelca 15 ligaških golova, a dok Milan još razmišlja da li i kada da krene u ofanzivu na potencijalnog naslednika Zlatana Ibrahimovića, Roma je već napravila prvi korak.

Naime, sportski direktor Tijago Pinto obavio je pre nekoliko dana s Vlahovićevim agentima kako bi dobio informacije o njegovoj dostupnosti na tržištu, a na Olimpiku su odmah dobili prve konkretne informacije.

Iako se poslednjih dana pisalo da Fjorentina želi između 50.000.000 i 60.000.000 evra, sada se pominje suma od 40.000.000 evra kao dovoljna za aktiviranje transfera. Naravno, uz to bi Roma morala da se isprsi za adekvatne bonuse, možda čak i procenat od naredne prodaje, pošto je Vlahovićev talenat ispraćen na svim stranama evropskog kontinenta i važi za najtalentovanijeg mladog napadača današnjice uz Erlinga Halanda.

Što se plate tiče, agenti srpskog golgetera sada traže oko 2.500.000 evra, plus bonuse. Samo osnovna plata bila bi triput veća od onoga što Vlahović sada dobija u Fjorentini, mada svakako zaslužuje mnogo više od tih 800.000 evra godišnje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati