Fudbal

06. 04. 2021. 13:45 0

Stojković: Ne primim gol, damo gol i ostanemo u trci

Kapiten Partizana Vladimir Stojković često ne govori mnogo, ali to što kaže uglavnom ide pravo u centar. Pred sutrašnji derbi razmišlja samo pozitivno verujući u kvalitet sviog tima.

- Takmičarska utakmica gde možemo da vidimo gde smo i šta možemo pod ovakvim okolnostima. U lepom smo modu, dobili mnogo mečeva u seriji i sutra nemamo šta da izgubimo. Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi i matematika je jasna. Pobeda nas ostavlja u trci, a ako izgubimo nemamo više šanse. Ostaje matemkatika ali... - rekao je Stojković.

Sutra će 21. put u dresu Partizana na derbi, osam pobeda je ostvario, uglavnom je u "pozitivi", ali za njega ta statistika ne znači mnogo.

- Statistika mi prija, ali ne znači. Svaka je posebna na svoj način i donosin nešto novo. Ulazim u svaki derbi kao da mi je prvi i voleo bih da bude pozitivan rezultat zbog kluba, navijača i kako bismo ostali u trci za titulu. I to što nema navijača mi ne prija, jer ja volim da igram pred poblikom. Zatoi je recept zha derbi uvek isti: bitno je da ne primim gol, da moji saigrači daju i da slavimo. Kad počne utakmica prošlost i statistika nisu bitni, već da damo maksimum i stremimo ka cilju.

Iskoristio je Stojković da pozove na derbi i prezimenjaka Dragana, selektora Srbije jer smatra da u Partizanu ima igrača za "orlove" kad ih već ima u Zvezdi i TSC-u.

- Moje je mišljenje da imamo igrače u Partizanu za reprezentaciju, da su Lazar Marković, Jojić, a ima ih još. Ako imaju Zvezda i TSC reprezentativce ima ih i Partizan I to nekoliko. Zato bih voleo da selektor Stojković dođe na derbi i sam se uveri - rekao je Stojković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati