Fudbal

Direktno.rs

04. 04. 2021. 23:15 0

Kuva u Primeri: Atletiko izgubio, Real i Barsa slave

Fudbaleri Atletika iz madrida doživeli su četvrti poraz u Primeri ove sezone, pošto su izgubili od Sevilje u gostima sa 1:0 (0:0) u derbiju 29. kola.

Sada se šampionska trka dodatno zakomplikovala. Atletiko je i dalje prvi sa 66 bodova, tri više od gradskog rivala Reala. Treća je Barselona sa 62 boda, ali i utakmicom manje od dvojca iz prestonice - Katalonci u ponedeljak dočekuju Valjadolid. Sevilja je četvrta sa 58 bodova.

Veliku priliku domaći su imali već u osmom minutu. U gužvi u šesnaestercu Saul Nigez oborio je Rakitića i bio je to penal. Ipak, Jan Oblak pročitao je nameru Lukasa Okamposa, bacio se u donji levi ugao i odbranio.

Bila je bolja Sevilja i dalje, imala nekoliko pokušaja sa distance do poluvremena, a "jorgandžije" su tek u završnici uspele da uspostave ravnotežu na terenu. Igralo se žustro u nastavku, ali bez mnogo prilika, uz jedan pokušaj Rakitića preko gola.

Ipak, u 70. minutu Sevilja stiže do vođstva. Posle preciznog dodavanja Susa u prostor, Navas je idealno centrirao sa desne strane, a Markos Akunja bio je usamljen na petercu i glavom je zakucao loptu u mrežu. Čak ni Oblak ništa nije mogao. Međutim, biće dosta polemike oko ovog gola, budući da je golu Akunje prethodilo igranje rukom Okamposa.

Samo tri minuta kasnije Atletiko je imao veliku priliku, Ermoso je bio sam na penalu, ali je vrlo neprecizno šutirao. Pritiskao je Simeoneov tim, ali nije bilo velikih prilika sve do 91. minuta – Suarez je primio loptu u šesnaestercu, prebacio je do Koree, kojem golman Bono na vreme uleće u šut.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati