Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportske.net ]

03. 04. 2021. 17:56 0

Kostić sa dve asistencije osvojio Dortmund

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta ostvarili su veliku pobedu na gostovanju Borusiji u Dortmundu slavivši sa 2:1 u jednom od dva derbija 27. kola Bundeslige.

U ovom meču briljirao je srpski reprezentativac Filip Kostić koji je sa dve asistencije učestvovao u oba pogotka domaćih.

Ajntraht je u Dortmundu poveo već u 11. minutu autogolom Nika Šulca posle centaršuta Kostića.

Lopta je posle centaršuta reprezentativca Srbije dugo putovala, a prilikom pokušaja da je glavom izbije u polje nesrećni defanzivac "milionera" je zatresao sopstenu mrežu.

u finišu prvog poluvremena je viđena sporna situacija pred golom domaćih, kada se činilo da je Tomas Dilejni igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali je VAR pokazao da penala za goste nema.

Ovaj momenat kao da je pokrenuo Borusiju pa su izabranici Edina Terzića stigli do izjednačenja u 45. minutu golom Matsa Humelsa posle kornera.

U nastavku meča gosti iz Frankfurta su ponovo stigli do gola u 66. minutu kada je Stefan Ilsanker postigao gol glavom posle centaršuta Kostića iz slobodnog udarca, ali je nakon konsultacije VAR-a pogodak poništen zbog ofsajda.

Delovalo je da će rezultat ostati 1:1, ali je veliku pobedu gostima doneo Andre Silva u 87. minutu na asistenciju Kostića.

Portugalac je u akciji u kojoj je učestvovao i Luka Jović postigao glavom gol nakon milimetarski preciznog centaršuta reprezentativca Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati