Fudbal

Direktno.rs

01. 04. 2021. 21:16 3

Vidić u Srbiji, posetio Slobodu (FOTO)

Nemanja Vidić je nedavno uzburkao sportsku javnost u Srbiji pismom u kom žestoko kritikuje FSS. Imao je i odgovor na izjave Zvezdana Terzića koji je pričao da mu se proslavljeni štoper poverio, ali potom se više nije oglašavao. Danas se posle te bure pojavio u Srbiji, te je posetio Slobodu iz rodnog Užica.

Drugi su u međuvremenu govorili o njemu, poput Nemanje Matića, i isticali ga kao idealno rešenje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, međutim, i dalje je neizvesno da li je to zaista njegova namera.

Svakako, dolazak u Srbiju nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde i Mančester junajteda biće povod da se ponovo priča o tome.

Vidić je trenutno u rodnom Užicu, gde je posetio klub u kom je trenirao kao dečak pre dolaska u Beograd i Crvenu zvezdu.

- Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Nemanja Vidić danas je posetio Slobodu. U razgovoru sa rukovodstvom kluba razmenjena su mišljenja oko najaktuelnijih fudbalskih tema. Sa verom u srpski fudbal, sa verom u Slobodu - napisali su Užičani na društvenim mrežama, uz fotografije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati