Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

30. 03. 2021. 23:51 6

Ronaldova traka dostigla 19,5 miliona, sav novac ide malom Gavrilu!

Tokom dana osvanula je vest u kojoj se navodi da je humanitarna organizacija "Zajedno za život" stavila na aukciju kapitensku traku koju je Kristijano Ronaldo bacio prilikom izlaska s terena, a sve s ciljem pomoći malom Gavrilu. Aukcija je postavljena na tri dana i sav prihod od prodaje će biti doniran kao pomoć malom Gavrilu kome je potrebno 2.500.000 evra za lečenje. A već prvog dana licitacije cena je dostigla nestvarnih 19,5 miliona dinara!

Najzaslužniji za ovaj čin je dežurni radnik koji je uzeo traku i odlučio da je donira u dobrotvorne svrhe. Brojni ljudi su se uključivali u licitaciju, pa je za nešto manje od 12 sati cena kapitenske trake dostigla nestvarnu cenu!

Sa cenom od 19.500.000 dinara, ova aukcija je postala rekordna u Srbiji kada su u pitanju sportski rekviziti, a pitanje je do koliko će ići u narednom periodu.

Licitacija će, cela Srbija se nada, rasti još i više u narednom periodu, jer do kraja aukcije ima više od 50 sati, pa će, jasno je, biti prikupljena velika svota novca kako bi mali Gavrilo pobedio u životnoj borbi.

Ova humanitarna akcija je odjeknula i izvan granica Srbije, a vest je prenela i vodeća svetska agencija, AP, od koje su preuzeli gotovo svi mediji širom planete.

Ukoliko ste spremni da licitirate u ovoj aukciji, evo gde to možete da učinite.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati